سئو چیست و از کجا شروع کنم؟ راهنمای کامل و گام به گام

آموزش سئو
برای بسیاری از ما امروزه، وقتی به چیزی نیاز داریم، چه پاسخ، ایده، استراتژی یا خدمات – با پرسیدن از موتورهای جستجو شروع می کنیم. گوگل به تنهایی 3.5 میلیارد جستجو در روز دریافت می کند. بنابراین، همانطور که موتورهای جستجو جزء لاینفک زندگی ما شده‌اند، به همان اندازه در بسیاری از استراتژی‌های بازاریابی کسب‌وکار جزء لاینفک شده‌اند. در واقع، سئو به عنوان بالاترین کانال بازگشت سرمایه توسط 49 درصد از بازاریابان در نظر گرفته شده است.

آمار SEO: جستجوی ارگانیک بالاترین بازگشت سرمایه را برای بازاریابان به همراه دارد.

جستجوی ارگانیک فقط یک نام فانتزی برای نتایج موتورهای جستجوی معمولی و غیر تبلیغاتی است و راهی که بازاریابان از سئو به عنوان کانال بازاریابی استفاده می کنند از طریق بهینه سازی موتور جستجو یا SEO است .

بنابراین چگونه می توانید از قدرت موتورهای جستجو برای رشد کسب و کار خود استفاده کنید؟ در این راهنمای کامل سئو، شما قصد دارید همه چیزهایی را که برای رتبه بالاتر در گوگل، جذب ترافیک بیشتر به سایت و بهبود شهرت برند خود نیاز دارید، یاد بگیرید.

 

SEO مخفف چیست؟

SEO مخفف بهینه سازی موتور جستجو است. بیایید آن را در زمینه وب سایت شما تجزیه کنیم.

جستجو: وقتی افراد می خواهند پاسخی برای یک سوال یا محصول یا خدماتی که نیازهایشان را برآورده می کند بیابند، چه کاری انجام می دهند.

موتور جستجو: سایتی (مانند گوگل یا بینگ) که در آن شخص می تواند جستجوی مذکور را انجام دهد.

بهینه سازی موتور جستجو: کاری که شما انجام می دهید تا موتور جستجوی گفته شده را برای اتصال جستجوی گفته شده با سایت خود انجام دهید.

 

SEO مخفف چیست: بهینه سازی موتور جستجو

سئو چیست؟ همه اینها خوب و خوب است، اما می توانید به من بگویید که RPA مخفف اتوماسیون فرآیند رباتیک است و این به این معنی نیست که من می دانم RPA چیست. بنابراین بهینه سازی موتور جستجو چیست؟

 

تعریف رسمی سئو:
بهینه‌سازی موتور جستجو مجموعه‌ای از شیوه‌های فنی و محتوایی است که با هدف همراستایی یک صفحه وب‌سایت با الگوریتم رتبه‌بندی موتور جستجو انجام می‌شود تا بتوان آن را به راحتی پیدا کرد، خزیده، فهرست‌بندی کرد و در SERP برای جست‌وجوهای مرتبط ظاهر کرد.

 

تعریف ساده تر از سئو:
سئو در مورد ایجاد بهبود در ساختار و محتوای وب سایت شما است تا صفحات آن توسط افرادی که در جستجوی آنچه شما ارائه می دهید، از طریق موتورهای جستجو کشف شوند.

 

ساده ترین تعریف سئو:
سئو کاری است که شما برای رتبه بالاتر در گوگل و جذب ترافیک بیشتر به سایت خود انجام می دهید.

 

بله، گوگل تنها یکی از موتورهای جستجوی بسیاری است. بینگ هست موتورهای جستجو دایرکتوری حتی اینستاگرام یک موتور جستجو است. اما عبارات «گوگل» و «موتور جستجو» با تصاحب 92 درصد از سهم بازار، برای مقاصد و اهداف این پست مترادف هستند.

 

آمار سئو: گوگل 92 درصد از سهم بازار موتورهای جستجو را به خود اختصاص داده است.

 

مزایا و اهمیت سئو

مردم در جستجوی هر نوع چیزهایی هستند که هم به طور مستقیم و هم به طور مستقیم با کسب و کار شما مرتبط است. اینها همه فرصت هایی برای ارتباط با این افراد، پاسخ به سؤالات آنها، حل مشکلات آنها و تبدیل شدن به یک منبع قابل اعتماد برای آنها است.

ترافیک بیشتر وب سایت: هنگامی که سایت شما برای موتورهای جستجو بهینه شده است، ترافیک بیشتری دریافت می کند که مساوی با افزایش آگاهی از برند و همچنین…

مشتریان بیشتر: برای بهینه سازی سایت شما، باید کلمات کلیدی را مورد هدف قرار دهد – اصطلاحاتی که مشتریان/بازدیدکنندگان ایده آل شما جستجو می کنند – به این معنی که ترافیک مرتبط بیشتری دریافت خواهید کرد.

شهرت بهتر: رتبه بالاتر در گوگل باعث ایجاد اعتبار فوری برای کسب و کار شما می شود. اگر گوگل به شما اعتماد می کند، پس مردم به شما اعتماد می کنند.

ROI بالاتر: شما پولی را در وب سایت خود و کمپین های بازاریابی که به صفحات وب سایت شما باز می گردند، اختصاص می دهید. یک سایت با عملکرد برتر، ثمرات آن کمپین ها را بهبود می بخشد و سرمایه گذاری شما را ارزشمند می کند.
بنابراین چه می خواهید آگاهی از برند، دیده شدن آنلاین ، سرنخ ها، فروش یا مشتریان وفادار بیشتری داشته باشید، سئو پاسخ شماست.

 

 

انواع سئو

گوگل و سایر موتورهای جستجو در هنگام رتبه بندی محتوا فاکتورهای مختلفی را در نظر می گیرند و به همین دلیل سئو جنبه های مختلفی دارد. سه نوع اصلی سئو سئو داخلی، خارج از صفحه و سئو فنی است:

 

سئو داخلی: بهینه سازی کیفیت و ساختار محتوا در یک صفحه. کیفیت محتوا، کلمات کلیدی و تگ های HTML بازیگران کلیدی برای سئو داخلی هستند.

سئوی خارج از صفحه: دریافت لینک سایت های دیگر و سایر صفحات در سایت شما به صفحه‌ای که می خواهید بهینه سازی کنید. بک لینک ها، لینک های داخلی و شهرت MVP های خارج از صفحه شما هستند.

سئوی فنی: بهبود عملکرد کلی سایت شما در موتورهای جستجو. امنیت سایت ( گواهینامه های SSL )، UX و ساختار در اینجا کلیدی هستند.

 

سه نوع سئوی بالا برای وب سایت ها و وبلاگ ها استفاده می شود، اما برای سه زیرگروه سئو نیز کاربرد دارند:

سئو محلی: رتبه بندی کسب و کار شما تا حد امکان در نقشه های گوگل و نتایج محلی SERP. نظرات، فهرست‌ها و بهینه‌سازی نمایه کسب‌وکار Google در اینجا مهم‌ترین هستند.

سئو تصویر: ترکیبی از استراتژی های درون صفحه و فنی برای رتبه بندی تصاویر در صفحات وب سایت شما در جستجوی تصاویر گوگل .

سئو ویدیو: ترکیبی از استراتژی‌های درون صفحه، فنی و خارج از صفحه برای رتبه‌بندی ویدیوهای شما در نتایج ویدیوی YouTube یا Google.

در حالی که هر سه زیرگروه به هر سه نوع اصلی سئو نیاز دارند، اما از نظر میزان تکیه بر هر نوع اصلی متفاوت هستند. سئوی تصویر به شدت به بهینه سازی فنی و درون صفحه متکی است در حالی که سئوی محلی بیشتر در مورد بهینه سازی خارج از صفحه و درون صفحه است.

 

سئو چگونه کار می کند؟

بنابراین، چگونه گوگل تعیین می کند که کدام صفحات در صفحه نتایج موتور جستجو (SERP) برای هر درخواست داده شده ظاهر شود؟ چگونه این به ترافیک وب سایت شما تبدیل می شود؟ بیایید نگاهی به نحوه عملکرد سئو بیندازیم.

خزنده های جستجوی گوگل دائماً وب را اسکن می کنند، میلیاردها صفحه وب را در فهرست خود جمع آوری، دسته بندی و ذخیره می کنند. وقتی چیزی را جستجو می‌کنید و گوگل نتایج را می‌آورد، از فهرست خود بیرون می‌کشد، نه از خود وب.

گوگل از فرمول پیچیده‌ای (به نام الگوریتم) برای سفارش نتایج بر اساس تعدادی معیار (عوامل رتبه بندی – که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت) استفاده می کند، از جمله کیفیت محتوا، ارتباط آن با عبارت جستجو، وب سایت (دامنه)، و بیشتر است.

نحوه تعامل افراد با نتایج سپس بیشتر به گوگل نشان می‌دهد که هر صفحه آیا انتظارات کاربران را برآورده می‌کند (یا نه) که در الگوریتم نیز لحاظ می‌شود. به عبارت دیگر، سئو مانند یک سیستم بازخورد پیچیده عمل می کند.

برای نشان دادن دقیق ترین، قابل اعتماد ترین و مرتبط ترین نتایج برای هر جستجوی داده شده با استفاده از ورودی شما، گوگل و جستجوگران. نقش شما تولید محتوایی است که تخصص، اقتدار و الزامات اعتماد Google ( EAT ) را برآورده کند، که نیازهای جستجوگران را برآورده کند.

 

فاکتورهای رتبه بندی سئو در گوگل

پس آن الزامات چیست؟ در واقع محتوای با کیفیت، هدفمند، مناسب برای خوردن و سئو بهینه سازی شده چیست؟ خب، صدها فاکتور رتبه‌بندی گوگل وجود دارد، و گوگل نیز دائما در حال تغییر و اصلاح الگوریتم خود برای ادامه ارائه بهترین تجربه ممکن است، اما ۱۲ مورد وجود دارد که باید در اولویت قرار گیرند.

طبق FirstPageSage ، اینها فاکتورهای برتر رتبه بندی گوگل و نحوه وزن دهی آنها هستند:

  • انتشار مداوم محتوای با کیفیت بالا (26%)
  • کلمات کلیدی در عنوان متا (17%)
  • بک لینک (15%)
  • تخصص موضوع (13%)
  • تعامل کاربر (11%)
  • لینک های داخلی (5%)
  • موبایل پسند/اول برای موبایل (5%)
  • سرعت صفحه (2%)
  • امنیت سایت/گواهی اس اس ال (2%)
  • اسکیما/داده های ساختاریافته (1%)
  • کلمات کلیدی در URL دامنه (1%)
  • کلمات کلیدی در عنوان اصلی صفحه (1%)

اما در مورد عوامل انتهایی این لیست اشتباه نکنید.  عوامل «سایر»، مانند نام‌های بدون پیوند، سیگنال‌های اجتماعی، تاریخچه دامنه، پیوندهای خروجی و ساختار سایت، 1 درصد وزن دارند. اما با توجه به اینکه حداقل 200 فاکتور رتبه بندی گوگل وجود دارد. این حداقل 189 عامل “سایر” است که مجموعاً آن 1٪ را تشکیل می دهند. به عبارت دیگر، آن عوامل به ظاهر کوچک، مانند کلمات کلیدی در URL، که به تنهایی 1٪ را تشکیل می دهند، چندان کوچک نیستند.

 

نحوه انجام سئو داخلی

اکنون زمان آن است که در مورد نحوه انجام سئو واقعاً صحبت کنیم – چگونه وب سایت خود را برای این عوامل بهینه کنید تا بتوانید رتبه بالاتری در گوگل داشته باشید و ترافیک بیشتری دریافت کنید. این نیاز به ترکیبی از بهینه سازی های درون صفحه، خارج از صفحه و فنی دارد، بنابراین ما می خواهیم مراحل را به این روش سازماندهی کنیم. در اینجا مراحل بهینه سازی در صفحه شما آمده است:

  1. با تحقیق کلمات کلیدی شروع کنید
  2. محتوای باکیفیت با هدف قرار دادن آن کلمات کلیدی ایجاد کنید
  3. کلمات کلیدی خود را قرار دهید
  4. عناوین خود را بهینه کنید
  5. توضیحات متا خود را بهینه کنید
  6. شامل و بهینه سازی تصاویر
  7. لینک های داخلی و خارجی

 

1. با جستجوی کلمات کلیدی SEO شروع کنید

اولین قدم در بهینه سازی موتور جستجو این است که تعیین کنید برای چه کلمات کلیدی بهینه سازی می کنید. اینها عباراتی هستند که بازدیدکنندگان وب سایت ایده‌آل شما احتمالاً در گوگل یا سایر موتورهای جستجو تایپ می کنند و هر صفحه در سایت شما باید یک خوشه کلیدواژه متفاوت را هدف قرار دهد تا با eac رقابت نکند.

 

نحوه انجام تحقیق کلمات کلیدی برای سئو

این مراحل اولیه شما برای یافتن بهترین کلمات کلیدی برای هدف قرار دادن محتوای ارگانیک شما هستند:

فهرست اولیه خود را ایجاد کنید: با فهرست کردن کلمات و عباراتی که مشتریان ایده آل شما در گوگل تایپ می کنند شروع کنید. در مورد علایق، خواسته ها، نقاط دردناک و اهداف آنها فکر کنید و به زبانی که آنها استفاده می کنند فکر کنید، زبانی که ممکن است با زبان شما (به عنوان متخصص) متفاوت باشد.

آنها را به یک ابزار تحقیق کلمات کلیدی (مثلا wordstream ) متصل کنید: ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی اطلاعاتی را در مورد این کلمات کلیدی در اختیار شما قرار می دهند تا بتوانید ببینید که در کدام عبارات می توانید رتبه بندی کنید و بهترین فرصت ها در واقع کجا هستند. معیارها عبارتند از:

  • حجم جستجو: چند بار آن عبارت در ماه جستجو می شود.
  • رقابت: رتبه بندی برای آن کلمه کلیدی چقدر دشوار است.

مرتب سازی و اولویت بندی: شرایط و داده های حاصل را در یک صفحه گسترده قرار دهید. اکنون می توانید آنها را در موضوعات اصلی گروه بندی کنید و همچنین آنها را اولویت بندی کنید. در حالت ایده‌آل، شما می‌خواهید کلمات کلیدی را با حجم جستجوی بالا به اندازه کافی هدف قرار دهید تا به شما دسترسی مناسبی بدهد، اما نه آنقدر بالا که کلمه کلیدی برای رتبه‌بندی آنقدر رقابتی شود. بهتر است در صفحه یک برای یک کلمه کلیدی با حجم کمتر و رقابت کمتر نشان داده شوید تا اینکه اصلاً برای یک کلمه کلیدی با حجم بالا و رقابت بالا رتبه ای نداشته باشید.

شما می توانید به روش های عمیق تر ما در مورد تحقیق کلمات کلیدی در اینجا مراجعه کنید.

 

 

2. محتوای باکیفیت با هدف قرار دادن آن کلمات کلیدی ایجاد کنید

صفحات ناوبری اصلی شما (صفحه اصلی، درباره ما، تماس، محصولات، خدمات) کلمات کلیدی را هدف قرار می دهند، اما بخش عمده‌ای از هدف گذاری کلمات کلیدی شما از محتوای طولانی در قالب پست های وبلاگ حاصل می شود. کیفیت و محتوای سئو عبارتند از:

 

همراستا با هدف کلمه کلیدی: مطمئن شوید که محتوای شما اطلاعاتی را که مردم هنگام جستجوی این کلمه کلیدی به دنبال آن هستند ارائه می دهد. به همین دلیل است که همیشه باید ابتدا کلمه کلیدی را در گوگل جستجو کنید.

تجربه خوبی را ارائه کنید: عاری از پاپ‌آپ‌های بسیار مزاحم یا CTA یا سایر عناصر مزاحم است. از تصاویر برای به تصویر کشیدن مفاهیم استفاده می کند و به سرعت و به درستی در همه دستگاه ها بارگذاری می شود (در این مورد بعداً در بخش فنی SEO) توضیح داده می شود.

به‌طور طبیعی نگارش شود: به چیزهای کلیدی نخورید. مانند یک انسان بنویسید که با مخاطبان خود صحبت می کند. یک نویسنده محتوا کسی نیست که تنها سعی کند برای یک موتور جستجو بهینه سازی کند.

محتوای عمیق: گوگل علاقه‌ای به صفحات کم محتوا، تکراری یا کم ارزش ندارد. این به معنای 1500-2500 کلمه اطلاعات دقیق و بروز است.

سازماندهی شده: از تگ های عنوان خود برای نشان دادن سلسله مراتب اطلاعات در صفحه استفاده کنید.

 

 

3. کلمات کلیدی خود را قرار دهید

علاوه بر اینکه به طور طبیعی در متن شما قرار می گیرد، باید کلمه کلیدی خود را در نقاط خاصی در صفحه قرار دهید تا به گوگل نشان دهید که به دنبال رتبه بندی چه هستید. این شامل:

  • عنوان سئو (برچسب عنوان)
  • عنوان صفحه (برچسب H1)
  • حداقل دو عنوان H2
  • متن جایگزین تصویر
  • نام فایل تصویری
  • به طور طبیعی در بدن
  • URL
  • توضیحات متا

 

 

4. عناوین خود را بهینه کنید

برای هر صفحه در وب سایت خود، شما در واقع دو عنوان دارید. تگ تایتل عنوانی است که در SERP ظاهر می شود و تاثیرگذارترین مکانی است که می توانید کلمه کلیدی خود را قرار دهید. تگ H1 عنوانی است که وقتی روی آن کلیک می کنید در صفحه ظاهر می شود. یکسان بودن یا نبودن اینها به صفحه بستگی دارد.

 

برای بهینه سازی عناوین خود، حتما:

کلمه کلیدی را قرار دهید: اگر می توانید این کار را به روشی طبیعی و قانع کننده انجام دهید، چند عبارت هم معنی مترادف مرتبط نیز در اطراف آن عبارت اضافه کنید.

فقط یک H1 در هر صفحه داشته باشید: این باید عنوان اصلی شما باشد و H2 باید برای برچسب زدن بخش های اصلی شما استفاده شود.

برچسب‌های عنوان را بین 55 تا 60 کاراکتر نگه دارید: مقداری که گوگل نشان می‌دهد متفاوت است (بر اساس پیکسل‌ها است، نه تعداد کاراکترها)، بنابراین با کلمه کلیدی پیش‌نویس کنید.

 

 

5. توضیحات متا خود را بهینه کنید

توضیحات متا توضیحاتی است که در SERP در زیر برچسب عنوان ظاهر می شود. Google همیشه موردی را که شما در SERP ارائه کرده‌اید نشان نمی دهد. دوست دارد که خود آن را بر اساس پرس و جو کاربر بسازد، اما هنوز هم در بهینه سازی برای سئو مهم است. گوگل این توضیحات را هنگام خزیدن در صفحه می خواند تا بفهمد در مورد چیست.

 

برای بهینه سازی توضیحات متا:

اگر می توانید این کار را به روشی طبیعی و قانع کننده انجام دهید، کلمه کلیدی و کلمات کلیدی مرتبط را وارد کنید .
کوتاه نگه دارید: طول توضیحات متای ایده آل 155-165 کاراکتر است.

آن را متقاعد کنید: به یاد داشته باشید، نمایش در نتایج جستجو تنها اولین قدم است! هنوز باید جستجوگران را وادار به کلیک کنید. شامل یک توضیح مختصر، یک مزیت واضح، و یک فراخوان برای اقدام.

 

 

6. بهینه سازی تصاویر

تصاویر نقش کلیدی در بهینه سازی سئو دارند. آن‌ها کاربران را با صفحات شما درگیر می‌کنند، کیفیت اطلاعات را افزایش می‌دهند و فرصت‌هایی را برای شما فراهم می‌کنند تا از طریق نتایج تصویر، به صفحات میزبان خود رتبه‌بندی و ترافیک ایجاد کنید. به علاوه، گوگل به طور فزاینده‌ای SERP را بصری تر می کند.

 

در اینجا نحوه بهینه سازی سئو برای تصاویر آورده شده است:

 

نام فایل: نام فایل را با کلمه کلیدی، با خط تیره به جای فاصله ذخیره کنید.

افزودن متن جایگزین: متن جایگزین به معنای جایگزین متن یک تصویر است، و به این صورت است که Google چگونه یک تصویر را در یک صفحه می بیند و ارتباط آن را با کلمه کلیدی تشخیص می دهد. همچنین سایت شما را برای صفحه‌خوان‌ها در دسترس قرار می‌دهد و اگر تصاویر شکسته شوند (بارگزاری نشوند به دلیل کندی سرعت اینترنت یا …) ، متن جایگزین همچنان ظاهر می‌شود. در اینجا چیزهای کلیدواژه را بیان نکنید. تصور کنید دارید تصویر را برای کسی توصیف می‌کنید که نمی‌تواند آن را ببیند. همین!

 

فشرده سازی: تصاویر بزرگ می توانند سرعت سایت شما را کاهش دهند. آنها را فشرده کنید تا اندازه فایل کاهش یابد و اندازه آنها به درستی انجام شود. شما نباید به تصاویر بسیار بزرگتر از 1000 پیکسل نیاز داشته باشید، اما هر سایتی متفاوت است.

 

7. لینک های داخلی و خارجی

هنگام انجام سئو برای پست های وبلاگ، باید پیوندهای داخلی و خارجی را اضافه کنید.

پیوندهای خارجی: 1 تا 3 صفحه مرتبط با موضوع مورد نظر خود را در سایت های دیگری که دارای اعتبار دامنه بالایی هستند پیدا کنید و در پست خود به آنها پیوند دهید. این به ایجاد اعتماد با گوگل کمک می کند.

پیوندهای داخلی: در محتوای پستی که می نویسید، به سایر پست های وبلاگ در سایت خود پیوند دهید. این به Google مسیرهای متعددی را برای هر پست داده شده می دهد و خزیدن سایت شما را به طور کلی آسان تر می کند. این که چه تعداد در اینجا گنجانده شود به طول پست و میزان محتوای دیگری که برای پیوند در دسترس دارید بستگی دارد. پیوندها را مرتبط با صفحه و متن لنگر مورد استفاده خود نگه دارید.

 

نکته حرفه‌ای:

طبیعی است که در پست های وبلاگ جدید خود به پست های وبلاگ قدیمی پیوند اضافه کنید، اما باید به پست های وبلاگ قدیمی نیز برگردید و به پست های جدید پیوند اضافه کنید.

 

 

نحوه انجام سئو: بهینه سازی خارج از صفحه

تمام مراحل بالا استراتژی های سئو داخلی هستند. از سوی دیگر، سئوی خارج از صفحه ، کاری است که شما در سایر صفحات وب سایت خود، سایر وب سایت ها و حتی سایر پلتفرم ها انجام می دهید تا به رتبه بندی صفحه خود کمک کند. در اینجا چند تاکتیک سئوی خارج از صفحه آورده شده است.

 

8. کسب درآمد کنید و به دنبال بک لینک باشید

بک لینک ها یا لینک هایی به سایت شما از وب سایت های دیگر، سومین فاکتور مهم رتبه بندی گوگل هستند. البته بک لینک های سایت هایی با اعتبار بالاتر از سایت های با اعتبار پایین تر ارزشمندتر هستند. هرچه بک لینک های با کیفیت بیشتری داشته باشید، رتبه بالاتری خواهید داشت.

 

بنابراین چگونه می توانید بک لینک های بیشتری دریافت کنید ؟ چندین استراتژی وجود دارد، اما برخی از آنها عبارتند از:

  • تولید محتوای اصلی و معتبر که ارزش دریافت بک لینک را داشته باشد.
  • دسترسی فعالانه به سایت‌هایی که پیوند به محتوای شما می‌تواند مفید باشد.
  • ارسال مهمان
  • پوشش روابط عمومی

 

9. محتوای خود را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

علاوه بر پیوند دادن به صفحه اصلی خود در پروفایل های رسانه های اجتماعی، باید به طور مرتب پست های وبلاگ خود را با فید خود به اشتراک بگذارید. این باعث می شود که شما ترافیک ارجاعی داشته باشید و هر چه نگاه ها به یک پست بیشتر باشد، شانس تولید بک لینک بیشتر می شود. رسانه های اجتماعی به خودی خود یک عامل مستقیم رتبه بندی گوگل نیستند، اما فعالیت شما در پلتفرم ها و تعامل کاربران با محتوای شما در آنجا سیگنال های اجتماعی را به گوگل ارسال می کند که بر رتبه شما تأثیر می گذارد.

 

10. شهرت برند خود را بسازید

وقتی تعیین می‌کند که یک صفحه خاص در سایت شما چقدر رتبه‌بندی کند، گوگل فقط به آن یک صفحه نگاه نمی‌کند. این برند شما را به‌عنوان یک کل در نظر می‌گیرد، که این کار را با مشاهده سایر اطلاعات در مورد آن در سراسر وب انجام می‌دهد – از جمله بررسی‌ها، رتبه‌بندی‌ها، فهرست‌ها، جوایز، و حتی ذکر نام تجاری بدون پیوند. به این ترتیب، ایجاد شهرت برند خود با بهینه سازی لیست های خود، به دست آوردن مطبوعات مثبت و درخواست بررسی برای سئو ضروری است. بسیاری از این موارد در حوزه سئوی محلی قرار می‌گیرند ، اما استراتژی‌های زیادی برای برندسازی وجود دارد که برای مشاغل غیر آجری نیز اعمال می‌شود.

 

نحوه انجام سئو: بهینه سازی فنی و تکنیکال

بهینه‌سازی‌های فنی سئو در قسمت پشتی وب‌سایت شما انجام می‌شود تا اطمینان حاصل شود که الزامات امنیت سایت و تجربه کاربر Google را برآورده می‌کند، و همچنین برای اینکه Google تا حد امکان کار خود را در سایت شما انجام دهد. در اینجا برخی از بهینه سازی های فنی اصلی وجود دارد که باید از آنها مراقبت کرد:

 

سرعت صفحه: علاوه بر اندازه تصویر، کد پشت محتوای وب سایت شما و ترتیب بارگذاری آن می تواند بر سرعت صفحه تأثیر بگذارد. اینجا جایی است که بارگذاری تنبل و بهینه سازی سرعت صفحه وارد عمل می شود.

 

امنیت: مطمئن شوید که سایت شما به جای HTTP از HTTPS استفاده می کند.

 

موبایل: سازگاری با موبایل دیگر آن را قطع نمی کند. نمایه سازی گوگل در حال حاضر برای موبایل اول است، بنابراین سایت شما باید کاملاً پاسخگو باشد.

 

Core Web Vitals: این سه معیار برای تعیین کمیت تجربه کاربر با صفحه شما استفاده می شود.

 

ساختار URL: یک ساختار سایت سازمان‌یافته، مانند استفاده از /blog، / Landing page، / سطل‌های محصول، خزیدن سایت شما را برای Google آسان‌تر می‌کند، کاربران می‌توانند آن را پیمایش کنند، و شما را به بخش‌بندی داده‌ها در گزارش‌ها می‌رساند.

 

معماری سایت: در حالت ایده‌آل، کاربر باید بتواند با سه کلیک یا کمتر به هر صفحه در سایت شما دسترسی داشته باشد. پیوند داخلی در اینجا کلیدی است.

 

ساختار پیوند داخلی: URL های متعارف: یک URL متعارف نشانی اینترنتی است که می خواهید مجموعه‌ای از صفحات تکراری را نشان دهد . Google تمام تلاش خود را برای شناسایی URL متعارف برای هر مجموعه‌ای از موارد تکراری انجام می دهد، اما شما همچنین می توانید این را از طریق تگ های متعارف یا تغییر مسیرهای 301 به Google نشان دهید. برای مثال داریم:

 

http://wikitek.ir/

https://wikitek.ir/

www.wikitek.ir

همه به این یک URL متعارف هدایت می شوند:

https://wikitek.ir/

 

 

خزیدن / ایندکس‌پذیری: نقشه سایت و robots.txt شما با هم به گوگل می‌گویند که شما چه کار می‌کنید و  کجاها نمی‌خواهید گوگل بخزد و ایندکس کند.

 

نشانه گذاری اسکیما: نشانه گذاری اسکیما به گوگل (و سایر موتورهای جستجو) کمک می کند تا انواع محتوای شما را درک کنند و به آن اجازه می دهد در صورت لزوم نتایج غنی را نمایش دهد. انواع اسکیماهای زیادی وجود دارد که برای انواع مختلف کسب و کار اعمال می شود.

 

 

 

ابزارهای سئو

شما نمی توانید بدون داده ها بهینه سازی موثر موتورهای جستجو را انجام دهید و برای به دست آوردن داده ها به ابزارهایی نیاز دارید. خوشبختانه اکثر آنها رایگان هستند. بهترین ابزار سئو برای یک استراتژی سئو بهینه عبارتند از:

 

Google Analytics: این استاندارد طلایی برای تجزیه و تحلیل ترافیک وب سایت است و رایگان است. از آن برای همه معیارهای سئو استفاده کنید تا عملکرد خود را اندازه گیری کنید، مانند ترافیک، زمان در صفحه، تعامل با صفحه، تعداد صفحات در هر جلسه، و (بسیاری) موارد دیگر.

Google Search Console: سرچ کنسول گوگل برای SEO متمرکز بر محتوا و فنی ضروری است. اگرچه برخی از داده‌های کنسول جستجو در گوگل آنالیتیکس ظاهر می‌شوند، اما چیزهای زیادی در این پلتفرم دریافت می‌کنید. از آن برای Core Web Vitals، تجزیه و تحلیل پرس و جو دانه ای، نمایه سازی و موارد دیگر استفاده کنید.

ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی: همانطور که در بالا ذکر شد، شما به این ابزارها نیاز دارید تا بتوانید کلمات کلیدی را پیدا کنید که از نظر حجم جستجو و رقابت برای شما واقع بینانه باشد. یک نمونه آن Ubersuggest است.

نرم افزار سئو: اگر می خواهید به معیارهای سئو عمیق تر مانند بک لینک ها، اطلاعات رقابتی و داده های کلمات کلیدی پیشرفته تر نگاه کنید، به یک ابزار سئو پولی مانند Ahrefs، Moz Pro، Screaming Frog، SEMrush و غیره نیاز دارید.

رتبه‌بندی‌های وب‌سایت: در حالی که ابزارهای فوق‌الذکر اغلب پیچیده هستند و از شما می‌خواهند که نحوه درک داده‌ها را بدانید، رتبه‌بندی‌های وب‌سایت می‌توانند SEO را برای شما ساده کرده و راهنمایی بیشتری ارائه دهند.

 

 

استراتژی های سئو و بهترین شیوه ها

بیایید با برخی از استراتژی‌های سئو، بهترین شیوه‌ها و نکاتی که به شما کمک می‌کند بهترین استفاده را از زمان خود ببرید، کار را به پایان برسانیم.

 

همیشه کلمه کلیدی را جستجو کنید: چیزی که فکر می کنید کاربران هنگام انجام یک جستجوی خاص در گوگل به دنبال آن هستند، ممکن است آن چیزی نباشد که واقعا به دنبال آن هستند. هدف کلمه کلیدی مهم است، بنابراین همیشه کلمات کلیدی را که می‌خواهید هدف قرار دهید جستجو کنید تا مطمئن شوید که هدف شما مطابقت دارد.

صبور باشید: سئو زمان می برد. مثلا خیلی وقته ممکن است چند ماه طول بکشد تا شما واقعاً ثمره تلاش‌های خود را ببینید، اما هنگامی که شروع به دیدن تأثیر آن می‌کنید، فواید آن به مرور زمان ترکیب می‌شوند. پس زود تسلیم نشوید!

تمرکز بر کیفیت: گوگل همیشه الگوریتم خود را به‌روزرسانی می‌کند و با ویژگی‌های جدید SERP عرضه می‌شود، اما در پایان روز، همه آن‌ها طوری طراحی شده‌اند که بهترین محتوای موجود را به نمایش بگذارند. بنابراین تمرکز شما باید همیشه روی ایجاد محتوای مفید و قابل اعتماد به طور مداوم باقی بماند. این بهترین استراتژی سئو بیش از هر چیز دیگری است.

محتوای خود را حفظ کنید: در حالی که انتشار مداوم محتوای با کیفیت بالاترین فاکتور رتبه‌بندی گوگل است، این نباید به قیمت از بین رفتن محتوای قدیمی باشد. به طور مرتب صفحات همیشه سبز خود را به روز کنید تا ارزش سئوی آنها حفظ شود و در طول زمان رشد ترافیک ثابتی داشته باشید.

ردیابی و اندازه گیری: به طور منظم از ترافیک و داده های سایت خود گزارش دهید تا بتوانید ببینید چه موضوعاتی بیشتر در بین مخاطبان شما طنین انداز می شود، مشکلات را شناسایی کرده و اهدافی را برای رشد ترافیک تعیین کنید.

 

به یادگیری سئو ادامه دهید

این راهنما باید شما را با بهینه سازی سایت بخوبی آشنا کند، اما برای یادگیری بهتر قطعا به یک دوره سئو نیاز دارید که جامع، کاربردی، از صفر تا صد و پروژه محور باشد.

اشتراک بگذارید:

Email
Telegram
WhatsApp
Twitter
LinkedIn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب

تبلیغات بنری

تبلیغات متنی

در اینجا فهرستی از لینک ها تلیغاتی قرار دارد. شما نیز می توانید سفارش تبلیغات خود را به ویکیتک بسپارید. مطالعه بیشتر

دسته بندی مقالات

محبوب ترین مطالب

فهرست مطالب