ساخت وبسایت به روش های ترند جدید

ساخت وبسایت به روش های ترند جدید
در دنیای امروز، بیشتر از یک میلیارد سایت مختلف در سراسر جهان وجود دارد. این سایت ها به صورت سایت های شخصی و سایت های مربوط به کمپانی های بزرگ، فروشگاه ها و … می باشند. در ساخت وب با دنیایی از ایده های خلاقانه، محتواهای زیبا و رابط های کاربری جذاب روبرو هستید. هرچند که این موارد مربوط به ظاهر سایت است اما در پشت تمام این موارد شما با آمار و ارقام مختلفی سروکار دارید که دانستن آن ها به شما در مسیر تبدیل شدن به یک وب دیزاینر کمک بسیار زیادی را خواهند کرد. تلاش ما در این مقاله این است که شما را با جدید ترین ترندهای دنیا آشنا کنیم. مواردی که به شما کمک می کند در دنیای ساخت وب به یک فرد متخصص تبدیل شوید.

در ابتدای کار با آمارهایی که در زمینه ساخت وبسایت هستند شروع می کنیم.

 

1- ساخت وبسایت

همانطور که در بالا اشاره شد، تعداد وب سایت های دنیا بیش از یک میلیارد می باشد اما بررسی ها نشان می دهد که از این تعداد تنها حدود 194 میلیون یعنی حدود 17 درصد از وبسایت ها فعال هستند. و 83 درصد باقی به صورت غیرفعالند. موردی که در این آمار باید به آن توجه کرد این است که راه اندازی یک سایت به تنهایی کفایت نمی کند بلکه فعالیت مداوم و نگهداری سایت نیز از اهمیت زیادی برخوردار است.

  • از بین 194 میلیون وبسایت فعال حدود 43 درصد سایتها وردپرسی هستند. علاوه بر وردپرس که بخش اعظم سایت ها را دربر می گیرد، جوملا و شاپیفای نیز از سیستم های محبوب بعدی هستند. از جمله دلایل محبوبیت وردپرس را می توان به ساده بودن کار با آن بیان کرد. به صورتی که احتیاج به دانش تخصصی و فنی خیلی زیادی ندارد. آمار دیگری که وجود دارد این است که حدود 75 درصد از کاربران برای قضاوت درباره یک برند، به ظاهر آن سایت توجه می کنند.

 

  • میزان زمانی که یک کاربر تصمیم می گیرد که از سایت شما خوشش می آید یا خیر حدود 50 میلی ثانیه می باشد.

 

  • در آماری دیگر نشان می دهد که حدود دو سوم افراد زمانی که وارد سایت شما می شوند، جذب محتوایی می شوند که با ظاهری جذاب ارائه شده است. در واقع می توان استدلال کرد ظاهر سایت به تنهایی کفایت نمی کند بلکه این زیبایی باید با محتوا درهم آمیخته شود.

 

  • حدود 39 درصد از طراحان نیز معتقدند که دیزاین های قدیمی از علت های اصلی خروج کاربر از سایت می باشد به همین منظور باید به روز بودن سایت ها در اولویت قرار گیرد.

 

2- ساخت وبسایت ریسپانسیو مخصوص موبایل

طبق آخرین آمارهای بررسی شده، بیش از نیمی از ترافیک های وب مربوط به کاربرانی است که از گوشی های موبایل استفاده می کنند. با بررسی کردن این آمار باید درنظر بگیریم با توجه به تعداد زیادی که کاربران موبایل دارند، ایجاد وبسایتها باید به گونه‌ای باشند که در تلفن های هوشمند به درستی عمل کرده و برای این دسته از کاربران نیز جذابیت بالایی داشته باشد.

  • 73 درصد از طراحان وب معتقدند چیزی که باعث خروج کاربران موبایل از وبسایت ها می شود، ریسپانسیو نبودن سایت ها می باشد. منظور از ریسپانسیو بودن این است که وب سایت در دستگاه های مختلف متناسب با همان دستگاه ها نشان داده شود.
  • 57 درصد افراد نیز، سایت هایی را که متناسب برای گوشی موبایل نیستند را به افراد دیگر پیشنهاد نمی کنند.
    طبق اطلاعیه‌ای که گوگل در سال 2018 منتشر کرده است و بر طبق الگوریتم Mobile first index، در رتبه بندی صفحات در موتور  جستجو، ابتدا سراغ ورژن موبایل صفحات می رود.
  • حدود 50 درصد کاربران نیز ترجیح می دهند از نسخه وب سایت شرکت یا فروشگاه استفاده کنند نه از نسخه اپلیکیشن آن.

 

3- وبسایت‌های فروشگاهی

  • 85 درصد از کاربرانی که از سایت های فروشگاهی استفاده می کنند، اعلام کرده‌اند که اطلاعات و تصویر محصولات برای آنها جذابیت بیشتری دارد.
  • 78 درصد از افراد ترجیح می دهند که سایت های فروشگاهی، در صفحه اول سایت خود تصاویر محصولات بیشتری را داشته باشند.
  • حدود 53 درصد از خرید های اینترنتی با گوشی تلفن همراه اتفاق می افتد.
  • سایت های که سرعت بارگذاری آنها پایین باشد، مشتریان بیشتری را از دست می دهد.
  • 23 درصد از کسب و کارهایی کوچکی که وجود دارند به علت اینکه نمی دانند چگونه یک وبسایت برای خود داشته باشند، هیچ گونه وبسایتی ندارند.

 

دلایل اهمیت ایجاد وبسایت

با توجه به مواردی که در بالا گفته شد متوجه می شویم که ساخت وبسایت اهمیت بسیار زیادی دارد. زمانی که شما سایتی را دارید که دیزاین زیبایی دارد و عین حال اطلاعات کاملی را ارائه می دهد، کاربران زیادی را نیز جذب خود کرده و این کاربران سایت شما را به افراد دیگر نیز معرفی خواهند کرد.

نکته دیگری که باید در نظر داشت این موضوع است که به این دلیل که بیش از نیمی از ترافیک های وب مربوط به تلفن های همراه می باشد، در ساخت وبسایت باید حالت ریسپانسیو بودن را رعایت کرد تا تمامی کاربران با هر دستگاهی که وارد وبسایت شما می شوند، بتوانند به درستی آن را مشاهده کنند.

سرعت لود شدن سایت نیز بسیار اهمیت دارد. زیرا زمانی که این سرعت لود شدن پایین باشد، هم باعث خروج کاربران از سایت می شود و هم از لحاظ سئو و امتیاز دهی گوگل، نمره پایینی گرفته و سایت به صفحه های اول گوگل وارد نمی شود.

با توجه به گسترده شدن فضای اینترنت و خصوصا کسب و کارهای اینترنتی، شرکت ها، سازمان ها، فروشگاه ها و مراکز دیگری که وجود دارند چه آنهایی که قدمت طولانی تری دارند و یا اینکه کسب و کار تازه‌ای هستند و حتی فارغ از اندازه ای که دارند، نیاز به وبسایت مخصوص خود دارند تا به واسطه آن بتوانند با شرکت های رقیب خود، رقابت کنند.

به همین دلیل داشتن سایتی که تمام این ویژگی ها را داشته باشد می تواند به بهبود عملکرد آن سازمان کمک شایان ذکری را داشته باشد.

 

نویسنده: فاطمه خالوندی

اشتراک بگذارید:

Email
Telegram
WhatsApp
Twitter
LinkedIn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب

تبلیغات بنری

تبلیغات متنی

در اینجا فهرستی از لینک ها تلیغاتی قرار دارد. شما نیز می توانید سفارش تبلیغات خود را به ویکیتک بسپارید. مطالعه بیشتر

دسته بندی مقالات

محبوب ترین مطالب

فهرست مطالب